Kinderfeestjes 10 t/m 13 jaar binnen

Jullie ontvangen het missiedossier met bewijsmateriaal en de verdachten en getuigen. Via e-mail en telefoon hebben jullie contact met geheim agenten van Noi92. Met het onderzoeken van het bewijs en het volgen van de aanwijzingen moeten jullie zien te ontdekken wie de dader is.

Bekijk de missies

Kinderfeestjes 7 t/m 10 jaar binnen

Met behulp van de missiemap met bewijs gaan jullie een misdaad oplossen. Tijdens jullie missie hebben jullie via telefoon contact met geheim agenten van Noi92. Door het onderzoeken van het bewijs en het volgen van de aanwijzingen kunnen jullie hopelijk ontdekken wie de dader is.

Bekijk de missies

Kinderfeestjes 10 t/m 13 jaar buiten

Tijdens de buitenmissie gaan jullie een spannende missie volbrengen. Jullie bellen met geheim agenten voor het uitwisselen van belangrijke informatie. Buiten moeten jullie extra voorzichtig zijn dat jullie geen leden van de bende of verdachten tegenkomen.

Bekijk de missies

Kinderfeestjes 7 t/m 10 jaar buiten

Een spannende missie buiten. Met je vrienden ga jij op zoek naar aanwijzingen om een misdaad te voorkomen. Tijdens de missie hebben jullie via telefoon contact met geheim agenten en moeten jullie de omgeving goed in de gaten houden voor verdachte personen.

Bekijk de missies

Subcategorieƫn

7 t/m 10 jaar buiten

Tijdens de buitenmissie gaan jullie een spannende missie volbrengen. Jullie ontvangen hiervoor het missiedossier met aanwijzingen en voor iedereen een spionnenboekje. Buiten gaan jullie op zoek naar verborgen aanwijzingen en codeberichten. Gedurende de missie hebben jullie live contact met geheim agenten van Noi92. De agenten geven jullie nieuwe informatie en belangrijke aanwijzingen. Met behulp van het dossier, het boekje en het contact met de agent moeten jullie de aanwijzingen volgen en de missie tot een goed einde brengen. Buiten moeten jullie extra voorzichtig zijn dat jullie geen verdachten tegenkomen. Bekijk hieronder de beschikbare missies.

7 t/m 10 jaar binnen

Tijdens de buitenmissie gaan jullie een spannende missie volbrengen. Jullie ontvangen hiervoor het missiedossier met bewijsmateriaal, informatie en de video's met de verklaringen van de getuigen. Gederunde de missie hebben jullie live contact met geheim agenten van Noi92. De agenten voorzien jullie van nieuwe informatie en belangrijke aanwijzingen. Door het onderzoeken van het bewijs en het volgen van de aanwijzingen kunnen jullie hopelijk ontdekken wie de dader is en waar hij zich schuilhoudt. Bekijk hieronder de beschikbare missies.

10 t/m 13 jaar buiten

Tijdens de buitenmissie gaan jullie een spannende missie volbrengen. Jullie ontvangen hiervoor het missiedossier met aanwijzingen en voor iedereen een handboekje. Buiten gaan jullie op zoek naar verborgen aanwijzingen en codeberichten. Gedurende de missie hebben jullie live contact met geheim agenten van Noi92. De agenten geven jullie nieuwe informatie en belangrijke aanwijzingen. Met behulp van het dossier, het boekje en het contact met de agent moeten jullie de aanwijzingen volgen en de missie tot een goed einde brengen. Buiten moeten jullie extra voorzichtig zijn dat jullie geen verdachten tegenkomen. Bekijk hieronder de beschikbare missies.

10 t/m 13 jaar binnen

Tijdens de buitenmissie gaan jullie een spannende missie volbrengen. Jullie ontvangen hiervoor het missiedossier met bewijsmateriaal en de verdachten en getuigen. Gedurende de missie hebben jullie via e-mail en telefoon live contact met geheim agenten van Noi92. Jullie onderzoeken het bewijs en controleren de verdachten. Wie spreekt de waarheid? Hebben de verdachten een alibi? En wat zeggen de getuigen over de verdachten? Met het onderzoeken van het bewijs en het volgen van de aanwijzingen moeten jullie zien te ontdekken wie de dader is. Bekijk hieronder de beschikbare missies.